Earn Double the VIP Points on everly shop.LEGO.com purchase!  Valid April 1-15, 2014.

FBTB - From Bricks To Bothans

Follow us: RSS
News? Questions? Comments? Email!

Forum gray color

We are always interested in improving our community. Got an idea? Let us hear it!

Forum gray color

Postby Iare Tosevite » Sat Mar 07, 2009 12:18 am

Here's link to screenshot I took a while ago...

Image link

IE7 patched to full so far I know. Post away if you got similar problem, and post what browser you're using too.
Image
Where, where, where is correct way out?
Iare Tosevite
 
Posts: 181
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:03 am
Location: Between a chair and monitor.

Re: Forum gray color

Postby Galagoo » Sat Mar 07, 2009 12:44 am

I've been having a similar problem every now and then, although quite seldom. I'm using Mozilla Firefox 3.
Galagoo
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 11, 2009 7:30 am
Location: Finland

Re: Forum gray color

Postby Jake » Sat Mar 07, 2009 1:26 am

Happens to me fairly regularly, I'm running newest IE
Image
Jake
 
Posts: 34
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:23 am
Location: England

Re: Forum gray color

Postby Teekay » Sat Mar 07, 2009 6:12 am

It has never happened to me, I'm on Safari, I think the newest version, and also on IE, a version from say, 3 years ago.
I don't know why I dropped back here again lately. LEGO can no longer hold my interest, and I'm almost certainly gone forever. Bye to all who remember me.
Teekay
 
Posts: 119
Joined: Tue Feb 10, 2009 6:31 pm
Location: Haven't been on in nearly a year. Probably gone forever. Nostalgia brought me back one last time.

Re: Forum gray color

Postby TheThrasher » Sat Mar 07, 2009 6:49 am

Its been happening to me as well. Actually, it happened while I was viewing this thread too. I'm using Internet Explorer.
TheThrasher
 
Posts: 32
Joined: Wed Feb 11, 2009 2:51 pm

Re: Forum gray color

Postby BigBenKenobi » Sat Mar 07, 2009 10:10 am

Jake wrote:Happens to me fairly regularly, I'm running newest IE

Same here...newest version of IE and it happens regularly. In fact, it happened right before I decided to post. I'm not really sure why this happens though.
Do or do not, there is no try - Yoda
BigBenKenobi
 
Posts: 157
Joined: Tue Feb 10, 2009 1:14 pm
Location: Cleveland, OH

Re: Forum gray color

Postby Iare Tosevite » Sat Mar 07, 2009 10:52 am

In my case it happens each time I mouseover buttons and sometimes links. Is it the case for you guys too?
Image
Where, where, where is correct way out?
Iare Tosevite
 
Posts: 181
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:03 am
Location: Between a chair and monitor.

Re: Forum gray color

Postby Galagoo » Sat Mar 07, 2009 3:30 pm

Nope, at least not each time. I've rolled my mouse numerous times over buttons and links now, but nothing's happened.
Galagoo
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 11, 2009 7:30 am
Location: Finland

Re: Forum gray color

Postby Jake » Sun Mar 08, 2009 8:19 pm

Iare Tosevite wrote:In my case it happens each time I mouseover buttons and sometimes links. Is it the case for you guys too?


Yep, it happens then too.
Image
Jake
 
Posts: 34
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:23 am
Location: England

Re: Forum gray color

Postby Jetrooper » Mon Mar 09, 2009 4:13 am

It's never happened to me, and I'm running the newest FireFox.
Jetrooper
 
Posts: 10
Joined: Tue Feb 10, 2009 3:54 pm

Re: Forum gray color

Postby EwokWarrior » Mon Mar 09, 2009 6:16 pm

It used to happen to me on the newest (as I type) Firefox, but has recently stopped.
Who am I? I am the galaxy's top Ewok warrior. That is all anyone needs to know.
Brickshelf: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=EwokWarrior
EwokWarrior
 
Posts: 17
Joined: Thu Feb 12, 2009 4:22 pm
Location: Land of Stuffz

Re: Forum gray color

Postby Jake » Mon Mar 09, 2009 10:06 pm

Yep, there's definately been an improvement, thanks! :)

However, it still sometimes does it when I mouseover a button.
Image
Jake
 
Posts: 34
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:23 am
Location: England

Re: Forum gray color

Postby onions » Mon Mar 09, 2009 10:44 pm

well, i can't seem to reproduce the issue on my pc on IE6 or IE7. I heard there's a version 8 out, but I haven't tried that one yet. If anyone out there can trouble shoot the issue, please try and do so and let me know what the fix is. i, and your fellow bothans, would be grateful.
onions
Founder
Founder
 
Posts: 73
Joined: Thu Dec 18, 2008 1:45 pm

Re: Forum gray color

Postby Iare Tosevite » Mon Mar 09, 2009 11:05 pm

It was shockwave apperently. It mostly went away after I disabled that plugin.

Do it also go away for you guys if you have that plugin and disable it?

WHen disabled it only lasts till some flash object appears, then it is enabled again, and problems appear again. When I competely uninstalled it it went away other than area of first post for good. No idea why it happens.
Image
Where, where, where is correct way out?
Iare Tosevite
 
Posts: 181
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:03 am
Location: Between a chair and monitor.

Re: Forum gray color

Postby Iare Tosevite » Tue Mar 10, 2009 7:09 pm

Well it's back again. Guess it wasn't it. I'm so damned sick of this. :(
Image
Where, where, where is correct way out?
Iare Tosevite
 
Posts: 181
Joined: Tue Feb 10, 2009 9:03 am
Location: Between a chair and monitor.

Re: Forum gray color

Postby Jetrooper » Wed Mar 18, 2009 6:40 am

I suggest one of the admins look over the .css file and see if there is a mistype somewhere. Or just send me a text copy through pm and I'll check it.
Jetrooper
 
Posts: 10
Joined: Tue Feb 10, 2009 3:54 pm

Re: Forum gray color

Postby liquidcross » Wed Mar 18, 2009 7:24 am

I'm using the latest Firefox, and not having any problems.
Image
(and don't forget Text and Violence)
liquidcross
 
Posts: 136
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:07 am
Location: USA

Re: Forum gray color

Postby Jettbacca » Wed Mar 18, 2009 7:57 am

It happened to me in the same place, on some kind of Firefox.
In the words of Dr.Evil- "All I want are some sharks with frickin' laser beams attached to their heads!"
Jettbacca
 
Posts: 35
Joined: Tue Feb 10, 2009 10:54 am
Location: Canada

Re: Forum gray color

Postby The Brain » Thu Mar 19, 2009 4:04 pm

I've got IE (not sure how recent though), and something similar happens. It doesn't get blurry, it just tints the background for previous posts gray. Odd, but not a nuisance for me.
I am the brain, that which keeps you sane
I think your thoughts, I feel your pain
I am able to control both body and soul
I am never asleep, and I make you whole.
The Brain
 
Posts: 489
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:27 pm
Location: Trapped inside a skull, yearning to be free!

Re: Forum gray color

Postby meeotch » Wed Apr 01, 2009 3:30 pm

The one thing the old SW site had over this PM version is that the weird gray thing was at least tolerable. Now, it makes posts all but impossible to read.
"Always carefully check the source of your internet quotes" - Abraham Lincoln
meeotch
 
Posts: 796
Joined: Wed Feb 11, 2009 10:11 am
Location: Portland

Next

Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron